Zumba Fitness

Sokan vannak, akik még nem hallottak róla, nem próbálták, pedig a Zumba az, melyet kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlok, aki szórakozva, jó hangulatban szeretne alakítani testén.

A Zumba alapja a latin zene és latin táncok alaplépései, mégis egy fitness programról van szó.

Az alábbi táncok elemei találhatóak meg egy-egy Zumba órán: salsa, merengue, rumba, cumbia, reaggeton, samba, chacha, hastánc, afrikai táncok, bachata, calypso, stb.

Nem kell megijednünk ezektől a táncoktól, hiszen könnyen követhető, egyszerű koreográfiákból áll az edzés, éppen ezért olyan népszerű.

Nem szükséges táncos előélet, ahhoz, hogy élvezni tudd az órát, gyakorlással minden lépés, kombináció megtanulható, csak egy kis kitartás kell hozzá.

-->

Rólam mondták

Kb. 2 hónapja kezdtem el Dettyhez zumbára járni, és már azóta nagyon sokat javult az állóképességem. Eleinte tartottam attól, hogy nem fog menni, nem tudom majd követni a koreográfiákat, de ettől nem kell félni, mert a koreográfiák jól követhetőek, mégis nagyon változatosak. Én nem szeretem a konditeremben edzést, sajnos hamar megunom, viszont a jó zenéket és a táncot szeretem, úgyhogy mindazoknak ajánlani tudom a zumbát Dettynél, aki szeretne fittebb lenni, szeret táncolni, szereti a pörgős zenéket, mert szerintem így sokkal élvezetesebb az edzés, és közben folyamatosan dolgoznak az izmok, égnek a kalóriák. Próbáltam már máshol is a zumbát, de Detty zumba órája vált be igazán nekem, mert Detty kedvessége és hozzáértése mellett a zenék és a koreográfiák is nagyon jók, igazán élvezem az edzéseket, pedig azt nem mondhatom, hogy kímélő edzés, nagyon megdolgoztat.

— Orsi

Lassan 2 hónapja, hogy Detty Zumba óráira kezdtem el járni. Mivel ezelőtt még nem próbáltam a kezdeti félsz bennem volt, hogy nem fogom tudni követni. De az első pár óra után már egyre jobban kezdtem élvezni az edzéseket, mindig jó hangulattal, de eléggé fáradtan :-) lépek ki az órákról. Detty hozzáértésének és a Zumba iránti szeretetének ami rám is átragadt, a remek és pörgős zenéknek, a követhető de izzasztó koreográfiák miatt ha csak egy órára is de minden probléma elszáll.

— Anita