Zumba Fitness

A Zumbát kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szórakozva, jó hangulatban szeretne alakítani testén.

A Zumba alapja a latin zene és latin táncok alaplépései, mégis egy fitness programról van szó. Könnyen követhető, egyszerű koreográfiákból áll az edzés, éppen ezért olyan népszerű.

Időpont és helyszín

Időpont: szerda, 18:00
Helyszín: Campus Fitness

Rólam mondták

Kb. 2 hónapja kezdtem el Dettyhez zumbára járni, és már azóta nagyon sokat javult az állóképességem. Eleinte tartottam attól, hogy nem fog menni, nem tudom majd követni a koreográfiákat, de ettől nem kell félni, mert a koreográfiák jól követhetőek, mégis nagyon változatosak. Én nem szeretem a konditeremben edzést, sajnos hamar megunom, viszont a jó zenéket és a táncot szeretem, úgyhogy mindazoknak ajánlani tudom a zumbát Dettynél, aki szeretne fittebb lenni, szeret táncolni, szereti a pörgős zenéket, mert szerintem így sokkal élvezetesebb az edzés, és közben folyamatosan dolgoznak az izmok, égnek a kalóriák. Próbáltam már máshol is a zumbát, de Detty zumba órája vált be igazán nekem, mert Detty kedvessége és hozzáértése mellett a zenék és a koreográfiák is nagyon jók, igazán élvezem az edzéseket, pedig azt nem mondhatom, hogy kímélő edzés, nagyon megdolgoztat.

— Orsi

Lassan 2 hónapja, hogy Detty Zumba óráira kezdtem el járni. Mivel ezelőtt még nem próbáltam a kezdeti félsz bennem volt, hogy nem fogom tudni követni. De az első pár óra után már egyre jobban kezdtem élvezni az edzéseket, mindig jó hangulattal, de eléggé fáradtan :-) lépek ki az órákról. Detty hozzáértésének és a Zumba iránti szeretetének ami rám is átragadt, a remek és pörgős zenéknek, a követhető de izzasztó koreográfiák miatt ha csak egy órára is de minden probléma elszáll.

— Anita