06 30 964 5615 |

Újdonságok szerdája

Újdonságok szerdája

Pici újdonságok, de mégis:)
Mióta nem vagyok egyedül, egyszer futottam...az agyamnak nagyon jót tett, de a pocakom nem szerette, úgyhogy azóta nem próbálkoztam vele.
Tegnap viszont végre volt időm elliptikus tréneren "futni" 4,5 km-t!Annyira jól esett, hogy hihetetlen. A saját edzések mellett mindig is kellett valami plusz: ez korábban a futás volt, most ebben az áldott állapotban a hot iron és az elliptikus tréner ezek.
A 4,5 km után a szerda deepWorkre készülődtünk a lányokkal a G4 Fitnessben!
Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy egy fiatalember is eljött az edzésre, aki ráadásul keményen sportol és őt is sikerült mégis megizzasztani!
A deepWorkről még sokan nem hallottatok, nem próbáltátok, pedig nagyon élvezhető és hatékony edzésforma.
Az egész órának megvan az íve...a lassútól a gyorsabb, az alacsony intenzitástól a magasabb felé haladunk szépen, közben minden izmunkat megdolgoztatjuk. Nagyon fontos, hogy a törzsizmokat (ami nem csak a hasizomből áll) is folyamatosan terheljük, ezáltal erősítjük a test "magját", ami elengedhetetlen bármilyen sport megfelelő és hatékony végzéséhez.
Kiss Katica véleménye a deepWork edzésekről:
"A deepwork számomra egy tökéletes edzésforma, mert nem csak egy egész testet fejlesztő funkcionális tréning, hanem mentálisan is próbára tévő óra. Az utolsó gyilkos 4percben eltűnnek a határok, megszűnik tér és idő. Deepworkön minden percben le/meg kell győznöm önmagamat."
A deepWork edzések kb. novemberig lesznek, aztán pár hónap szünet után, jövök majd vissza:)
Addig is rengeteg alkalmad van, hogy kipróbáld!

Újdonságok szerdája
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása