06 30 964 5615 |

Új korszak kezdete..most már tényleg

Új korszak kezdete..most már tényleg

Nagyon-nagyon vártam az október 27-ét, ugyanakkor mégsem annyira:)

Tegnap ünnepeltük meg a Detty Fit Club csapatának HATODIK Zumba szülinapját, hiszen már 6 éve edzünk együtt minden héten, több napon, sok-sok mosollyal, izzadtsággal, jókedvvel és baráttal.
Nagyon örültem azoknak, akik ott voltak velünk tegnap, sajnáltam, hogy nem mindenki tudott ott lenni, aki tudom, hogy szeretett volna.
A helyszín választás oka egyszerű: a Corpus Fitnessben alakult ki az a nagy létszámú csapat, akikkel elkezdtük anno a Zumbát (sok más edzés mellett) és évekre szóló kapcsolatok kötődtek, közel áll a szívünkhöz a hely, így szinte egyértelmű volt, hogy ott ünneplünk.

A szülinapos ünneplés mellett, még egy nyomós oka volt a tegnap rendhagyó Zumbának: hiszen ez volt az utolsó néhány hónapra...hiszen egy nagyon fontos, szép időszakra készülünk: Anna Lili baba érkezésére:)
Bevallom, az utóbbi hetekben sokat agyaltam, hogy mi lesz, ha vége a 7 éves edzői pályafutásnak (ha csak egy időre is): izgalom, bizonytalanság, pici szomorúság...ezek mind bennem voltak, hisz nagy változás ez...az tudja, aki már átélt hasonlót...
A csoportjaimat jó kezekre (lábakra:) bíztam, mégis hiányozni fogtok!
A tegnapi napra ezért is készültem ennyire lélekben: VELETEK lenni, önfeledten, szórakozva, izzadva...és tegnap az utolsó zeneszám előtt belém hasított az érzés...hogy atyám, ez most egy időre tényleg az utolsó számunk együtt...
A könnyeimmel küzdöttem a végén...de nem szégyellem:)
Köszönöm, hogy ott voltatok, köszönöm mindenkinek az ajándékokat is és az elmúlt éveket!
Úgy érzem a tegnap utolsó Zumbával tényleg sikerült lezárnom ezt a korszakot, jó érzéssel, megelégedéssel, büszkeséggel...és jövök vissza hozzátok nemsokára.
IGAZ, sok-sok élménnyel és változással, tervekkel..de ígérem, nagyon jó lesz az az új korszak is!
Puszi
Detty

Új korszak kezdete..most már tényleg
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása