06 30 964 5615 |

Nem csak ZUMBA...:)

Nem csak ZUMBA...:)

Ma sikeres vizsgát tettem a LoveYourBelly módszerből, mely szülés utáni hasizom fejlesztő- és regeneráló tréning...mit is jelent ez?
Novemberben indul első tanfolyamom, ahol a szétnyílt hasizommal foglalkozunk, megbeszéljük, mitől is alakul ez ki és SPECIÁLIS, TESTRE SZABOTT gyakorlatokkal ismerkedünk meg, melyeket a tanfolyam után OTTHON, saját idő beosztás szerint tudjátok végezni az eredmény elérése érdekében.
Mikor várandós voltam, úgy gondoltam, az edzői végzettségeimet, tapasztalataimat hasznosítanom kell a várandós és szülés után lévő nők, lányok segítésével.
Imádom a Zumbát, már 7 éve oktatom, mai napig lelkesen, folyamatosan képezve magam, de úgy érzem ennél több kell...szeretnék segíteni a hasonló helyzetben lévő társaimon: baba mellett is találjunk időt, alkalmat egy kis mozgásra, akár csoportos órán, akár otthon...akár személyi edzés keretében.
Ennek megfelelően a dettyfitclub.hu oldalam is újítás alatt van, hamarosan láthatjátok az új oldalamat, ahol a LoveYourBellyről, a ZUMBÁRÓL és a SZEMÉLYI EDZÉSEK ről is minden infot meg fogtok találni!

Addig is keressetek bizalommal:
LoveYourBelly és személyi edzések kapcsán telefonon, emailen, facebookon.
Zumba óráimon csütörtökönként 17:30-tól a Miklós u. 16. alatt (Balance Fitness)

Nem csak ZUMBA...:)
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása