06 30 964 5615 |

Mi fán terem a deepWork???

Mi fán terem a deepWork???


Korábban én kértem véleményeket Tőletek, a hozzám járó vendégektől, mindenféle edzésemről...most én szeretnék írni néhány gondolatot egy olyan edzésről, amire eljutok néha a sajátjaim mellett...
A Zumba önmagában szuper, de nem elég, ha feszes, izmos testalkatra szeretnénk szert tenni (legalábbis heti egy alkalom biztosan nem elég)....szülés előtt években a deepWork volt a kedvenc, ami saját testsúlyos, intenzív edzésforma..zenére végzett, különböző intenzitású gyakorlatokkal...ami nagyon jó benne, az az, hogy lefáraszt, mégis feltölt...a végére úgy érzed magad,mintha megittál volna legalább 3 kávét:)
Kezdők általában "félnek" tőle, de nem kell...mert megvannak a fokozatok, nem kell az első órán mindent a legnehezebb módon elvégezni.
Várandósságom utolsó harmadában a deepWork órámat "átadtam" akkori tanítványomnak Kiss Katicának...és szülés után sem vettem vissza ezt az órát...
Katica azóta is rendületlenül, lelkesen, szorgalmasan tartja a deepWork edzéseket, néhány régi és nagyon sok új deepWork rajongóval!
Pár hete volt alkalmunk együtt tartani egy bemutató órát, ami nagyon jó érzés volt, hiszen Ő volt a főnök, én pedig csak élveztem, hogy újra tarthatom ezt az edzést is.
Ha szeretnétek feszes, szép izomzatot, szuper állóképességet, akkor mindenképp próbáljátok ki!
Hétfőnként 19:00 Unifit Fitness&Gym

Mi fán terem a deepWork???
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása