06 30 964 5615 |

Mi a legjobb edzés???

Mi a legjobb edzés???

Az, amitől TE jól érzed magad, ami a TE céljaidhoz elvezet Téged...és még sorolhatnám.
Ami nagyon lényeges, hogy próbálj ki mindent, ami érdekel...sőt...egy-egy edzésformát akár több helyen, több oktatónál és ezek után biztosan megtalálod azt, ami a legjobban neked való!
Mikor aerobik oktató lettem, tudtam, hogy azon fogok dolgozni, hogy minél több emberrel megszerettessem a mozgást...éppen ezért számos továbbképzésen részt vettem, folyamatosan új dolgokat mutattam meg a vendégeimnek, így mindenki megtalálta azt a mozgásformát, ami boldoggá teszi.
14 hónapja született meg a kislányom és miután visszatértem az edzői pályára, döntenem kellett, hogy a sok edzésforma közül melyiket vigyem tovább...hiszen baba mellett nem lehetek távol minden este:)
A Zumba mellett döntöttem, mert ez az óratípus az, amely a legtöbb embert megmozgatta, kortól, nemtől, súlytól függetlenül. Ráadásul intenzív, vidám és megunhatatlan.
A Zumba edzéseket a Nagyerdei Stadion szívében, az Unifit Fitness & Gymben tartom január óta...érdemes kipróbálni a helyet...vadiúj, gyönyörű, színvonalas...nem beszélve a környezetről, ami övezi.
Sőt, nem csak Zumbára tudtok jönni, hiszen legalább kilencféle egyéb csoportos óra típus közül lehet választani!
http://www.stadionunifit.hu/orarend/

Tudnám még fokozni, sorolni a kínálatot, de inkább nézzétek meg magatok!:)

Mi a legjobb edzés???
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása