06 30 964 5615 |

Már csak 7 hét...

Már csak 7 hét...

Mintha még most lett volna az a bizonyos májusi nap, amikor két csík jelent meg a teszten...és máris a 34. hétben tartunk...MI VÁLTOZOTT?

4 hete nem tartom már a saját edzéseimet, viszont eljárok heti 2-3-szor tornázni, hol kardio, hol erősítés, de mindig van valami, hiszen kell a jó közérzetünkhöz...a SZEMÉLYI EDZÉSEK folynak ezerrel, a 2 állandó vendégem elégedett, kellőképpen elfáradnak az edzéseken és csupa pozitív visszajelzést adnak..nagyon örülök, hogy még mindig sikerül motiválni és erőt adni nekik.
Időközben túl vagyunk egy nem rövid ház felújításon és nemrég végre beköltöztünk...így új helyen, teljes nyugalomban várhatjuk majd Anna Lilit.
Sokan kérdeztétek, dolgozok-e még..IGEN!
Előkészítve mindent az év végi programokra, eseményekre, még mindig "képben" vagyok és bevallom örülök, hogy van eredménye az elmúlt hónapok munkáinak.
Viszont már tényleg nagyon közel van ám babánk érkezése, így ideje készülni: vásárolni, mosni, vasalni, rendezkedni...nagyon nagy izgalommal állok ez előtt a pár hét előtt, mert érzem, hogy életünk egyik legszebb, izgalommal teli, mégis meghitt korszaka következik most...aztán meg januártól valami, amit még el sem tudunk képzelni, de nagyon várjuk...:)

Már csak 7 hét...
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása