06 30 964 5615 |

Kismama torna, kismama jóga?IGEN

Kismama torna, kismama jóga?IGEN

Az elmúlt 7 éve edzősködése során szinte minden évben voltam továbbképzéseken, hogy új dolgokat tanuljak, lépést tartsak a változásokkal.
Mindig is érdekelt a kismama torna, úgy is, mint oktatót, a baba-mama torna szintén, hiszen évek óta foglalkozom gyerekekkel is.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy amit KERESTEM, meg is TALÁLTAM!
Így hamarosan részt veszek egy kismama torna oktatói képzésen és hamarosan már foglalkozhatok a várandós nő társaimmal is.
Jobbkor nem is találhattam volna meg ezt a képzést, hiszen így még saját magamon is meg tudom tapasztalni a tanultakat, így még HITELESEBBEN ÉS FELELŐSSÉGTELJESEN tudom majd továbbadni a tudást., hiszen nálam ez minden edzésen fontos szempont.
Örülök, hogy "bírom" a Zumbát és a deepWorköt is, és amíg jól érzem magam tőle, illetve a kislányunknak is tetszik, addig végzem is, DE
érzem azt is, hogy a munka, az edzések tartása, az ügyintézés sűrűvé teszi a napokat és szükségünk van egy kis nyugalomra...legyen az esti zenehallgatás, vagy csak a növekvő pocakomban való gyönyörködés, vagy a tegnap kipróbált KISMAMA JÓGA.
Nekem nagyon nehéz lelassítanom, de a kismama jógán nem volt más választásom:) Csak a babánkra és magamra kellett figyelnem 90 percen keresztül...ez nem edzés, ez mentális és lelki feltöltődés, pihenés...aminek éreztem is a hatását a foglalkozás után.
Szóval mindenkinek ajánlom, hogy akár fitt vagy, akár pörgősek a mindennapjaid, szánj egy kis pihenő időt magadra és a babádra!

Ehhez tökéletes a kismama jóga és a kismama torna is, melyet hamarosan nálam is kipróbálhatsz!

Kismama torna, kismama jóga?IGEN
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása