06 30 964 5615 |

Helyzet jelentés 6 hónap elteltével

Helyzet jelentés 6 hónap elteltével

Szinte hihetetlen, hogy Anna Lili betöltötte a 6 hónapot...korának megfelelően fejlődik, gyönyörű, vidám baba (én pedig természetesen elfogult).
A szülés élménye mai napig nem halványodott, és bevallom életem legnagyobb teljesítményének gondolom, aminek ráadásul életre szóló, csodálatos "eredménye" lett!
Az edzéseket óvatosan már 8 héttel a szülés után elkezdtem, posztoltam is nektek fotót állapotomról, 11 héttel a szülés után...azóta is maradt a heti egy zumba, amit én tartok és amikor volt lehetőségem, részt vettem erősítő órákon is, mert hiányzott.
Elkezdtük közben a szabadtéri edzéseket is a kis csapattal, és néha-néha bevállalok helyettesítést deepWork órán (erősítő, saját testsúlyos edzés, amit Kiss Katica, volt tanítványom tart).
Tegnap épp egy ilyen helyettesítés előtt gondoltam, hogy készítek egy fotót, amin megmutatom magam 6 hónappal a szülés utáni formában:)
Nagy szüksége van az izmoknak is az erősítésre, a fejlesztésre, megéreztem én is a kihagyást...de már kezdem érezni, hogy alakul a helyzet.
Eddig a FUTÁST hanyagoltam, várandósan elliptikus trénerrel pótoltam...szülés után pedig a szoptatás miatt nem erőltettem ezidáig.
Jövő héten viszont belevágok óvatosan, biztosan nagyon fárasztó lesz, kíváncsi vagyok, mennyit tudok majd lefutni:)...de valahol újra kell kezdeni és az augusztus 19-ei Őrült Futásra is fel kell készülni.
Jelentkezem majd jövő héten a lefutott távval:)

Helyzet jelentés 6 hónap elteltével
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása