06 30 964 5615 |

Ha még nem találkoztunk...

Ha még nem találkoztunk...

...hiszen vagytok olyanok, akik még nem ismernek személyesen, nem voltatok még nálam edzésen.
Nektek szánom ezt a rövid bemutatkozást!
12 éve kezdtem el aerobik órákra járni és annyira beleszerettem a zenés, csoportos órákba, hogy hamarosan én is aerobik oktató lettem.
Az alap képzést követte sok-sok továbbképzést és egyre több és többféle edzést tartottam az évek során. 2 éve kialakult az a kínálat, amit a legtöbben kerestetek: a táncos, szórakoztató, mégis intenzív Zumba és az alakformáló, erősítő deepWork.
Mindezek mellett a Zumba Kids még nagy szerelem, hiszen a sport és a gyerekek szeretete egyszerre van jelen ezeken az órákon.
Nem mellesleg személyi edző képesítéssel is rendelkezem, tehát egyénre szabott edzésekre, saját célok meghatározására és elérésére is várlak Titeket.
5 hónapja kismama lettem, amit a kezdeti egész napos rosszullétek elmúlása óta nagyon élvezek. Visszatért az erőm, a jó közérzetem, dolgozom, és tartom az edzéseket is.
Terveim szerint október-novemberig még a csoportos órákat is tudom tartani, aztán pedig egy ideig személyi edzésre várok mindenkit, akinek hiányzik a Detty energia.

Aki már ismer, tudja, azok közé az edzők közé tartozom,akik nem irigyek, nem utánoznak másokat, nem rámenősek…egyszerűen „csak” lelkesvagyok évek óta, folyamatosan motiválom saját magam is a továbbképzésekkel,rendezvényekkel és igen, nem szégyellek más edzők óráira elmenni néha-néha.Hiszen ezekből mindig tanulhatunk mindannyian, mert mindig van hova fejlődni.
Motiváltok TI, a vendégeim! Alelkesedéssel, a mosolyokkal, a szorgalommal!
Szeretném meghálálni ezt a sok-sokegyütt töltött órát, ezért is igyekszem mindig az újat, a még jobbat mutatni éshozni nektek!
Legnagyobb öröm, mikor látom és hallomtőletek, hogy megváltozott az életmódotok, hogy már nem tudjátok elképzelni anapokat mozgás nélkül, és hogy mennyi pozitív változás történt a sporthatására: önbizalom, magabiztosság, bátorság, fogyás, feszesedés, jobbközérzet!

Ha még nem találkoztunk...
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása