06 30 964 5615 |

Főnixfitten

Főnixfitten

Sok-sok évig jártunk Budapestre nagy rendezvényekre (Fittaréna, Fitbalance)...de végre tavaly elsőként, idén már másodszorra került megrendezésre Debrecenben a Főnixfitt, ahol reggeltől estig lehetett sportolni, szakmai előadásokat hallgatni, kipróbálni újdonságokat a sport és életmód terén.

A Főnixfitt azon rendezvények egyikre, ahová nem szerepelni, hanem "csak" részt venni járok:) Tavaly még 39. hetes pocakkal, idén már anyukaként.
Bármennyire szerettem volna ott lenne reggeltől a rendezvényen, mire odaértem már Béres Alexandra órája ment...aztán jött az, ami a kedvencem ezen a rendezvényen (hisz oktató is vagyok) a deepWork,amire több vendégem is megérkezett. Szuper edzés volt, jól elfáradtunk, majd rohantam haza, hogy az én kis majdnem egy évesemet magammal vigyem a rendezvényre.
Miért?
...mert már a kezdetektől látszott, hogy szereti az embereket és a zenét...egy hónappal ezelőtt magammal vittem egy Zumba rendezvényre, ahol irtózatosan jól érezte magát...hát gondoltam miért ne?
Amint meglátta a tömeget, már mutatta, hogy arra...arra:) Kettő perc múlva már tepert a padlón, mindenkire mosolygott, amikor épp kedve volt "táncolt", én pedig csak néztem és valami eszméletlen boldogságot éreztem.
A Zumba volt az utolsó előtti óra, szuper volt, főként fiatal ügyes oktatókkal a színpadon.
Én Zumbáztam a színpad előtt, néztem a kislányomat és örültem, hogy VELE élhetem meg ezeket a pillanatokat!

Főnixfitten
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása