06 30 964 5615 |

Anyaság és sportélet

Anyaság és sportélet

Főállásom mellett 7 évig az edzősködés töltötte ki a délutánjaimat...volt olyan időszakom, amikor heti 10 edzést tartottam meg...mind csoportos órák voltak.
A várandósság 33. hetéig a heti 3 órát még mindig tartottam...utána már csak saját magamat edzettem...főként teremben, vagy más, szuper edzőtársaim óráin.
A szülés után 2 és fél hónappal újra elkezdtem tartani a Zumbát, heti egyszer...néha beugrok deepworköt helyettesíteni..illetve elmegyek erősíteni vagy futni, amikor van rá lehetőségem.
Átalakult a fontossági sorrend...nem kifogásként gondolok arra, hogy babám van, egyszerűen most Ő a legfontosabb és az első.
Viszont még mellette is nagyban szervezem a Zumbás bemutatóinkat, amelyeknek a többségére Ő is elkísér már.
Júniusban a Rendvédelmi Családi Napon léptünk fel, augusztus 19-én, azaz szombaton az Őrült Futás rajt előtt bemutatózunk...majd szeptmeber 23-án Hajdúböszörményben a Chili Fesztiválon...és még nincs vége az évnek.
Úgy gondolom, azzal, hogy megszületett Anna Lili, még nem kellett lemondanom a szervezés, a csapat, a mozgás öröméről sem és ezért is nagyon hálás vagyok kislányomnak és az apukájának.

Anyaság és sportélet
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása