06 30 964 5615 |

Anyaként, edzőként...NEKTEK!

Anyaként, edzőként...NEKTEK!

2016.május 12.
Ez volt az a nap, amikor megjelent az a bizonyos két csík a teszten....na nem erről fog szólni a bejegyzés, de ekkor indult el valami változás...ami az edzői pályafutásomat illeti...és most, 2018 januárjában érett meg...
Várandósság alatt is tartottam Zumbát és deepWorköt, majd a 35. héten átadtam mindhárom csoportot, két ügyes volt tanítványomnak.
Három hónappal Anna Lili születése után a háromból egy csoportot "visszavettem" és újra elkezdtem edzőként is funkcionálni az ANYASÁG mellett.
Éreztem, hogy a szülés után kötöttebbek az izmaim, sőt kissé össze is estek...és elkezdtek hiányozni...így a hónapok múlásával eljártam erősítő edzésekre is, amikor tudtam (általában heti egyszer), mert fixen nem akartam még lekötni újabb délutánomat arra, hogy én tartsak erősítő edzést is.
Közben elvégeztem a LoveYourBelly oktatói tanfolyamot, várandós fitness oktatói képzést és beszélgettem sok vendégemmel illetve kismamákkal, anyukákkal...és eldöntöttem, (hozzáteszem nagyon nehéz volt lemondani a heti több Zumbáról) hogy maradok heti egy Zumbánál és mellette SEGÍTENI fogok azoknak is, akik hasonlóan mint én, baba mellett szeretnének jobb állóképességre, nagyobb önbizalomra, feszesebb izmokra szert tenni.

Így született meg a Fittmami alakformáló torna, amit január 18-tól, minden csütörtökön 18:00-tól tartok a CSemeteligetben (http://www.csemeteliget.hu/)
Természetesen a szülés utáni hasizom fejlesztés is fő irány, hiszen mindenki szeretne lapos, feszes és erős hasizmokat, törzsizmokat.
Következő tanfolyam időpontja és részletes infok:
https://www.facebook.com/events/1167528553379189/

Mi a lényege ennek az írásnak?
....talán az, hogy lássatok TI is kicsit bele a változások okaiba, és kérdezzetek, írjatok, hívjatok, ha úgy érzitek jól jönne egy EDZŐ segítsége, aki megérti, átérzi a várandósság során és/vagy szülés utáni bizonytalanságokat, ami az edzettségi állapotot illeti.

Anyaként, edzőként...NEKTEK!
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása