06 30 964 5615 |

5 tipp, hogyan erősítsd a köteléket a babáddal várandósság alatt

5 tipp, hogyan erősítsd a köteléket a babáddal várandósság alatt

Ne várd meg a születés napját, már jóval hamarabb ki tudod alakítani a köteléket kettőtök között:

1. Használd a hangod!
A te kis csodád hihetetlen ütemben növekszik odabent. A második trimeszterben kifejlődik a hallása és a külső hangok hatással vannak rá.
Minden hang mellett, a TE hangod lesz a legkedvesebb és legismerősebb számára. Ő mindent hall, amit te csinálsz: akár beszélgetsz valakivel, akár énekelsz a zuhany alatt.
Viccesnek tűnhet, de próbálj meg a pocakodhoz beszélni, vagy énekelni.

2. Vond be APÁT is!
A TE szívverésed és hangod mellett APA hangja a második legközelebb álló hang számára. Bátorítsd párodat, hogy ő is beszéljen, olvasson vagy énekeljen neki. Tedd a kezét a pocakodra, hogy ő is érezze a pici mozgását. Meg fogsz lepődni, mennyire erősítik ezek a dolgok a családi kötelékeket.

3. Írj naplót!
Vesd nyugodtan papírra a gondolataidat, érzéseidet, álmaidat vele kapcsolatban. Minden nap írj egy idézetet leendő gyermekednek, gyűjtsd össze és add neki oda, amikor nagy lesz hogy elolvassa.

4. Játsszatok együtt!
Tedd a kezed a pocakodra...amikor megmozdul, rúg, add neki finoman vissza az ujjaiddal. Valószínűleg viszonozni fogja ezt és folytathatjátok ezt a kis játékot. Ha nem válaszol, próbáld újra később, hiszen lehet, hogy épp alszik.

5. Fotózz!
Készíts minél több fotót!Akár hiszed, akár nem egy napon még hiányozni fog a pocakod. Őrizd meg ezeket a fotókat mert jó lesz visszanézni, és a kisbabádnak is megmutatni őket.
Ti milyen trükköket alkalmaztok a kapcsolat erősítésére?

5 tipp, hogyan erősítsd a köteléket a babáddal várandósság alatt
Kapcsolat

Hívj vagy írj nekem bármikor, szívesen segítek!

06 30 964 5615

Csatlakozz!
Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Ablak bezárása