Bemutatkozás

Az, hogy megtaláltad az oldalamat, már jelzi, hogy szándékodban áll változtatni... min szeretnél változtatni... fogyni vagy épp izmosodni, még többet mozogni, vagy elkezdeni sportolni? Bármi is a célod, jó helyen jársz...

Paróczai Detty vagyok, másfél éve ÉDESANYA, főállás mellett pedig 8 éve aerobik oktató, személyi edző. Tapasztalatból mondhatom, hogy baba és munka mellett is meg lehet oldani a mozgást, lehet rá időt találni, és ha rákapsz az ízére, már nem is tudsz élni nélküle.

Bizonyítja ezt annak a törzsgárdának a megléte, akik elejétől kezdve velem vannak és mindenféle edzést kipróbáltak az évek során és megtalálták a kedvencüket. Tudom, nehéz elindulni az úton, de hidd el, tényleg FEJBEN DŐL EL! Mióta anyukákkal, kismamákkal is foglalkozom, azóta még inkább így gondolom.

Legyen az táncos edzés, mint a Zumba, vagy erősítő, alakformáló FittMami torna, vagy szülés utáni regenerálás, mint a LoveYourBelly, a lényeg, hogy elkezdd és csináld!

Várlak Téged is szeretettel, fordulj hozzám bizalommal!

+36 30 964 5615

Sport végzettségeim

 • 2009: TFTI aerobic sportoktató
 • 2010: R-MED Fitball top tréner
 • 2010: IWI: Step instruktor
 • 2010: Zumba Official Zumba Instructor (Basic1)
 • 2011: Zumba Official Zumba Instructor (Basic2)
 • 2011: ZumbAtomic (Gyerek zumba) Instructor
 • 2011: Fanatic Jump oktató
 • 2013: IWI EQF Level 4 Személyi edző
 • 2013: IFHIAS deepWork tréner
 • 2016: Várandós Fitness Oktató
 • 2017: LoveYourBelly oktató

Rólam mondták

Az órák kemények, izzasztóak, határokat fesszengető, mégis roppant élvezetesek, jó hangulatúak és látványos hatásúak! Imádom az óráidat!!!! Személyiségedben egy kiváló, őszinte, szerethető embert ismertem meg! ÖRÜLÖK, HOGY RÁD TALÁLTAM!!!

— Erzsó

Egy olyan erős személyiségű edző, aki mellett olyan korlátaidat döntöd le, amikről nem is álmodtál... Ezt pedig az a csodás érzés követi, hogy ezek után bármire képes vagy!

— Elvira

Imádom, hogy mindig felkészülten és tele energiával jelensz meg az órákon. A jó hangulattal, a változatos zenékkel és a tökéletes koreokkal sokkal boldogabbá teszed az életünket! Szívesen veszel részt fellépéseken, amikre minket is "büszkén" viszel! Köszönöm, hogy a csapatod egy tagja lehetek és köszi, hogy vagy nekünk.

— Gabi

Nem terembe járunk, hanem EDZŐhöz! A személyiséged, az energiáid, a szakmai felkészültséged, az odafigyelésed, a lelkesedésed, többek között ezek azok a dolgok, amik miatt hozzád járok...
Ha nem vagy, nem futok félmaratont, ami a legnagyobb sportcélom volt régóta. Ezer hála!!!
Nálad a mozgás szeretete nem valamely kényszer vagy trend eredménye. Őszintén, belülről jön.

— Katica

Detty! Olyan edző vagy, aki nem ismer határokat, korlátokat. Óráid mindig összeszedettek, jól felépítettek. Edzésmódszered hatékony, zene választásod dinamizmust visz az óráidra.
Személyiséged és pozitív, de kemény hozzáállásod pedig segít az egyén határainak átlépésében. Kiváló edző vagy, aki mindig mindenkire egyénként figyel oda!

— Zsuzsa

Úgy érzem, nem tudnék már más edző óráira járni és nem is akarnék... És nem csupán a megszokás miatt! Az az energia, ami az órákon belőled árad, az ad motivációt arra, hogy még ha összesni készülök is, de tovább csináljam az adott gyakorlatot. Évekkel ezelőtt, mikor az első zumba órádra elmentem, a végén azt mondtam, ez nekem így soha nem fog menni, ahogy ezt te csinálod... Aztán eltelt ez a pár év – hozzáteszem, még ma sem és talán sohasem fogok olyan eszméletlenül jól mozogni mint te, de ez nem is baj, hiszen amit "művelsz" az EGYEDI!!! De bemutatókra járunk és együtt mozgunk... és ez épp elég! Köszönöm hogy csapatod tagja lehetetek!

— Adrienn

Detty órái nemcsak a testet, de a lelket is ápolják. És nem mellesleg szerintem jó kis csapat alakult ki.

— Eszter

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az elhivatottságod, a szakmai alázatod és felkészültséged, az odaadásod és mindaz az energia, a mozgás szeretete, ami Belőled árad megváltoztatta az életem! Mióta a Te óráidra járok, azóta érzem, hogy ÉLEK!!! Köszönöm!!!

— Kriszta

Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Kérj ajánlatot és referencia listát >>