Bemutatkozás

Szia Kedves Látogató!

Az, hogy megtaláltad az oldalamat, már jelzi, hogy szándékodban áll változtatni... min szeretnél változtatni... fogyni vagy épp izmosodni, még többet mozogni, vagy elkezdeni sportolni? Bármi is a célod, jó helyen jársz...

Paróczai Detty vagyok, 12 éve aerobicozom, 6 éve aerobic oktató, fitball top tréner, Fanatic Jump oktató, Zumba és ZumbAtomic instruktor, deepWork oktató vagyok, és 2013 márciusában személyi edző képesítést is szereztem. Mindezt úgy, hogy közben főállású marketinges és rendezvényszervező vagyok, a sport hivatalosan "mellékállás", de nekem a második főállásom :) Így tapasztalatból mondhatom, hogy munka mellett is meg lehet oldani a mozgást, lehet rá időt találni, és ha rákapsz az ízére, már nem is tudsz élni nélküle.

Az évek során több helyszínen, több óratípust is tartottam, és ennek hatására kialakult az a kör, amit TI vendégek is a legjobban kedveltek.

A ZUMBA véget nem érő szeretete már 5 éve tart, és mai napig a továbbképzések, a nagy rendezvényeken szerzett tapasztalat, motiváció hozzásegít ahhoz, hogy mindig újat, még jobbat adjak nektek az edzéseken.

A Zumba Kids a gyerekeknek szóló program, amit azért szeretek nagyon, mert imádom a gyerekeket is! Mi lehetne attól jobb, mint a mozgást, a pedagógiát és a gyerek szeretetet összerakni egy "csomagba"? :)

2 éve nagy szerelem az a saját testsúlyos alakformáló, erősítő edzés, amit még nem sokan ismertek: ez a deepWork. Hiszek benne, hogy egyre többen kipróbáljátok (nők és férfiak), mert ha egyszer kipróbálod, biztosan visszajössz. Változó intenzitású, hatásos, feszesítő gyakorlatokkal van tele ez az edzés típus és nem mellesleg a mentális és lelki egészségünkre is nagyon pozitív hatással van.

Nyáron 2 alkalommal is megszervezzük a DFC Szabadtéri programokat, melyek 10 alkalmas, maximum 10 fős edzésekből állnak. Állapot felméréssel, folyamatos edzői támogatással, egyénre szabva mégis csoportban.

A csoportos edzések mellett a 2016-os évben indítom a személyre szabott testsúly csökkentő programot, ahol a személyi edzéseket táplálkozási tanácsadással kombinálom, így egy komplex szolgáltatást kapsz. Azoknak (is) ajánlom ezt, akik csoportos órákra nem szeretnek, vagy esetleg különböző okok miatt (túlsúly, szégyenlősség) nem akarnak járni.

Láthatod, hogy a kínálat sokrétű, éppen azért, hogy tudjam teljesíteni azt az álmot, amit kitűztem magamnak 7 évvel ezelőtt:
MOZGÁSRA ÖSZTÖNÖZNI MINDENKIT, SEGÍTENI MEGTALÁLNI AZT AZ EDZÉST, AMIT LELKESEN TUDSZ CSINÁLNI, TÁMOGATNI TÉGED CÉLJAID ELÉRÉSBEN!

Ráadásul 5 hónapos kismamaként tudok segíteni neked abban is, hogyan sportolj ebben az állapotban, vagy hogyan nyerd vissza szülés után alakodat és állóképességedet.

Várlak Téged is szeretettel, fordulj hozzám bizalommal!

+36 30 964 5615

Sport végzettségeim

  • 2009: TFTI aerobic sportoktató
  • 2010: R-MED Fitball top tréner
  • 2010: IWI: Step instruktor
  • 2010: Zumba Official Zumba Instructor (Basic1)
  • 2011: Zumba Official Zumba Instructor (Basic2)
  • 2011: ZumbAtomic (Gyerek zumba) Instructor
  • 2011: Fanatic Jump oktató
  • 2013: IWI EQF Level 4 Személyi edző
  • 2013: IFHIAS deepWork tréner

Rólam mondták

Az órák kemények, izzasztóak, határokat fesszengető, mégis roppant élvezetesek, jó hangulatúak és látványos hatásúak! Imádom az óráidat!!!! Személyiségedben egy kiváló, őszinte, szerethető embert ismertem meg! ÖRÜLÖK, HOGY RÁD TALÁLTAM!!!

— Erzsó

Imádom, hogy mindig felkészülten és tele energiával jelensz meg az órákon. A jó hangulattal, a változatos zenékkel és a tökéletes koreokkal sokkal boldogabbá teszed az életünket! Szívesen veszel részt fellépéseken, amikre minket is "büszkén" viszel! Köszönöm, hogy a csapatod egy tagja lehetek és köszi, hogy vagy nekünk.

— Gabi

Egy olyan erős személyiségű edző, aki mellett olyan korlátaidat döntöd le, amikről nem is álmodtál... Ezt pedig az a csodás érzés követi, hogy ezek után bármire képes vagy!

— Elvira

Nem terembe járunk, hanem EDZŐhöz! A személyiséged, az energiáid, a szakmai felkészültséged, az odafigyelésed, a lelkesedésed, többek között ezek azok a dolgok, amik miatt hozzád járok...
Ha nem vagy, nem futok félmaratont, ami a legnagyobb sportcélom volt régóta. Ezer hála!!!
Nálad a mozgás szeretete nem valamely kényszer vagy trend eredménye. Őszintén, belülről jön.

— Katica

Úgy érzem, nem tudnék már más edző óráira járni és nem is akarnék... És nem csupán a megszokás miatt! Az az energia, ami az órákon belőled árad, az ad motivációt arra, hogy még ha összesni készülök is, de tovább csináljam az adott gyakorlatot. Évekkel ezelőtt, mikor az első zumba órádra elmentem, a végén azt mondtam, ez nekem így soha nem fog menni, ahogy ezt te csinálod... Aztán eltelt ez a pár év – hozzáteszem, még ma sem és talán sohasem fogok olyan eszméletlenül jól mozogni mint te, de ez nem is baj, hiszen amit "művelsz" az EGYEDI!!! De bemutatókra járunk és együtt mozgunk... és ez épp elég! Köszönöm hogy csapatod tagja lehetetek!

— Adrienn

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az elhivatottságod, a szakmai alázatod és felkészültséged, az odaadásod és mindaz az energia, a mozgás szeretete, ami Belőled árad megváltoztatta az életem! Mióta a Te óráidra járok, azóta érzem, hogy ÉLEK!!! Köszönöm!!!

— Kriszta

Detty! Olyan edző vagy, aki nem ismer határokat, korlátokat. Óráid mindig összeszedettek, jól felépítettek. Edzésmódszered hatékony, zene választásod dinamizmust visz az óráidra.
Személyiséged és pozitív, de kemény hozzáállásod pedig segít az egyén határainak átlépésében. Kiváló edző vagy, aki mindig mindenkire egyénként figyel oda!

— Zsuzsa

Detty órái nemcsak a testet, de a lelket is ápolják. És nem mellesleg szerintem jó kis csapat alakult ki.

— Eszter

Rendezvényeken való megjelenés

Céges rendezvényeken, iskolai, óvodai, baráti eseményeken is mozoghatsz a Detty Fit Club csapatával!

Kérj ajánlatot és referencia listát >>